ahmed799 nie ...siedza w aucie....i przeszedł nad nimi ... :diabelski_usmiech ...ale teksty rozkładają
[Q2] Klamka wewnątrz nie odbija
Zwiń
X
-
[Q2] Klamka wewnątrz nie odbija
cześć
dzisiaj wysiadając odtworzyłem drzwi i się okazało, że klamka wewnętrzna mi nie odbija. Pozostała odchylona. Dziwne, bo drzwi się otworzyły normalna tylko nie wraca do położenia "schowana" - spotkał się ktoś z takim przypadkiem i co ewentualnie mogłoby to być???
-
-
Jak wyjmiesz klamkę i powinieneś zauważyć (po jej wewnętrznej stronie) spręzynkę, która albo w jakiś sposób spadła (lepszy przypadek) albo kawałek jej się ułamało (gorszy przypadek).
W zależności od przypadku trzeba ją założyć na swoje miejsce (lepszy przypadek), wymienić na inną (gorszy przypadek).
Komentarz
-
-
_Tomek, wtedy kompletna klamka z allegrokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Jeśli nie kupiłeś jeszcze klamki, to daj znać, którą potrzebujesz. Wyślę Ci potrzebną klamkę za free. Wymieniałem u siebie na chromy i zostały mi czarne plastikowe. Jeśli masz u siebie chromy, to najwyżej przełożysz sobie samą sprężynę. Tył mam bez głośników, przód z głośnikami.Skoda Octavia FL 1.6 HB '09
Skoda Octavia Tour 1.6 HB '12 + LPG BRC
Komentarz
-
Komentarz